VIDEO Imagini filmate în momentul capturării buzoianului Eugen Galeş, deţinutul care evadase acum trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Galeş, fugarul din Judecătoria Moreni, a fost prins duminică după-amiază, poliţia fiind anunţată de un pădurar. El a fost descoperit într-o pădure de lângă comuna Ocniţa, aproape de Moreni.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul dormea în momentul în care a fost prins, iar într-o primă fază şi-a dat o altă identitate încercând să ascundă că este deţinutul evadat de la Judecătoria Moreni.

"A fost descoperit de către un pădurar care a sesizat Poliţia, a fost imobilizat, iar din primele relatări se pare că s-a ascuns în zonă. Acum, va fi dus la IPJ Dâmboviţa pentru audieri şi urmează să vedem împrejurările în care a evadat şi ce a făcut în tot acest timp. El riscă o pedeapsă suplimentară pentru evadare", a declarat şeful IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache.

Întrebat de jurnalişti de ce a evadat, Eugen Galeş a răspuns: "am făcut o invenţie şi din această cauză mă urmăreşte toată lumea. Asta e tot".

Eugen Galeş, în vârstă de 39 de ani, a scăpat de sub escorta gardienilor de la Judecătoria Moreni, pe data de 9 martie, unde fusese adus pentru audieri.

De atunci a fost căutat continuu de poliţişti şi jandarmi atât din Dâmboviţa, cât şi din Buzău, de unde provine bărbatul. Galeş fusese închis anul trecut în penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni, ispăşind o condamnare de trei ani şi patru luni pentru vătămare corporală, însă este principalul suspect şi în cazul a două crime, produse în 2010 pe raza comunei buzoiene Năeni.

CITIŢI ŞI: A evadat de sub nasul gardienilor "Omul pădurii", cel mai violent criminal buzoian al ultimelor decenii

Deţinutul evadat la Moreni nu a putut fi deocamdată condamnat pentru crime din cauza unor datorii către Medicina Legală

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite