Ucigaşul Galeş, în boxa acuzaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai periculos criminal din ultimii zece ani din Buzău a fost trimis în faţa instanţei de judecată. Eugen Nicolae Galeş şi-a ucis mătuşa, după care a omorât în bătaie un consătean căruia i-a furat hainele şi căruţa. Riscă să stea 25 de ani în spatele gratiilor.

Procurorii au dispus, ieri, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Eugen Nicolae Galeş, 40 de ani, "Omul Pădurii", cum mai este cunoscut, pentru omor calificat, omor deosebit de grav şi tâlhărie. Galeş e nimeni altul decât individul care a evadat, de la Moreni, în martie 2011, iar pentru prinderea lui s-au mobilizat, timp de o săptămână, sute de poliţişti din Buzău şi Dâmboviţa. A fost prins într-o pădure.


Anchetatorii au stabilit că pe 13 aprilie 2010, în comuna Năieni, Eugen Galeş a bătut-o cu pumnii şi picioarele după care i-a dat cu sapa în cap mătuşii sale, Maria Şerban, 70 de ani. Când a văzut că femeia nu mai respiră, bărbatul a plecat liniştit.


"Victima a prezentat mai multe fracturi costale, escoriaţii şi echimoze. Actul medico-legal a concluzionat că decesul s-a datorat hemoragiei meningo-ventriculare şi compresiei cerebrale consecinţa unui traumatism cranio cerebral acut deschis", reiese din raportul medico-legal de necropsie.

Citeşte amănunte în ediţia de Muntenia a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Buzău, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite