UPDATE ORA 11.00 Femeia rănită în accident a murit la spital. Numărul victimelor a ajuns la patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda eforturilor susţinute ale medicilor, numărul virctimelor accidentului care s-a produs în această dimineaţă pe DN 2 Euro 85, a crescut la patru. După ce trei bărbaţi au murit pe loc, femeia care a fost transportată la sopital cu Ambulanţa a decedat din cauza multiplelor leziuni.

Cele patru persoane, Dumitru Bănuţă de 45 de ani, Vasile Bănuţă de 22 de ani, tată şi fiu şi Ion Cucu de 55 de ani împreună cu soţia sa, Cucu Elena în vârstă de 50 de ani au plecat în această dimineaţă către locurile de muncă, la Buzău, cu o Dacie, maşina primului.

Nu au apucat să parcurgă decât câţiva kilometri, şi la un moment dat, şoferul Daciei a trecut de pe banda doi pe prima ca să facă loc unei alte maşini să treacă. Pe aceeaşi bandă circula şi un autotren care a frânat iar şoferul nu a mai avut timp să facă nicio manevră, a derapat şi a intrat sun remorca tirului. Doi dintre bărbaţi au murit pe loc iar al treilea la câteva minute după producerea nenorocirii. Femeia a ajuns în stare gravă la spital dar a decedat la scurt timp.

Ironia sorţii este că Dumitru Bănuţă lucra la Drumurile Naţionale iar toată ziua de ieri a fost la serviciu şi a împrăştiat nisip pe carosabil pentru evitarea accidentelor. Fiul său era căsătorit iar soţia sa este însărcinată în şase luni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite