Turnelul Mix Music Evoluţion va transforma Buzăul pentru trei zile în capitala distracţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul  de distracţie şi voie bună intitulat Mix Music Evoluţion organizat în 33 de oraşe din ţară va ajunge mâine şi la Buzău.Platoul Dacia din centrul municipiului Buzău se va transforma în week-end într-o imens punct de atracţie unde vor avea loc spectacole grandioase cu artişti de renume de unde nu vor lipsi focurile de artificii.

Organizatorii vor amenaja un parc de distracţii pentru mari şi mici, terase cu specific românesc, precum şi tot felul de magazine cu suveniruri “Compania Artistică Mix Music împreună cu prietenii noştri am hotărât ca este momentul să schimbăm ceva in evoluţia artistică dar şi a publicului spectator şi telespectator drept pentru care ne-am propus să dăm naştere Turneului Muzical “Mix Music Evolution”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Turneul are ca public ţintă atât tinerii, dar şi copiii. Pentru aceştia, organizatorii vor amplasa un parc de distracţii cu maşinuţe tamponate, tobogane gonflabile, mascote, actori, dar şi o serie de suprize

La eveniment sunt invitaţi artişti îndrăgiţi ca Andreea Bălăn & Petrişor, Uni-K, Keo, Proconsul, Claudia, DJ Jungle, Jean de la Craiova, Ştefania Rareş şi alţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite