Turismul buzoian, promovat la Galeriile de Artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii au şansa ca, prin intermediul imaginilor foto şi video, începând de astăzi să călătorească în numai câteva zeci de minute printre minunile cu care judeţul Buzău atrage turişti din toată lumea.

Consiliul Judeţean (CJ) organizează la Galeriile de Artă o expoziţie intitulată “Turismul Buzoian”, eveniment în care, alături de  expuneri de fotografii, machete şi albume turistice, vor fi şi proiecţii de filme documentare despre obiectivele istorice şi geografice ale Buzăului.

Vernisajul este programat pentru această după-amiază, de la ora 16.00, expoziţia fiind deschisă până pe 4 august. “Evenimentul conţine o prezentare a judeţului  Buzău şi a staţiunii Sărata  Munteoru  prin filme realizate  de Biroul de Promovare Dezvoltare a Turismului şi Agroturismului, expoziţie de fotografii, de obiecte unicate în lume din judetul  Buzău. Cloşca cu Puii de Aur va fi expusă pentru  prima dată în afara Muzeului Judeţean. Va fi expus, de asemenea, chihlimbarul de Colţi, reprezentat de cea mai mare pepită gasită vreodată în judeţ, de  3.450 grame”, a declarat Simona Boian, şef Birou de Promovare a Turismului din cadrul CJ Buzău.

Citeşte amănunte în ediţia de Muntenia a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Buzău, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite