Turismul buzoian, în plină dezvoltare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Buzău a eliberat, într-o singură lună, aprilie, un număr de şase certificate de urbanism pentru proiectele unor centre de agrement sau pensiuni turistice ce vor fi construite, în viitorul apropiat, pe raza judeţului Buzău.

În satul Poieni, comuna Pătârlagele, s-a eliberat certificat de urbanism pentru ridicarea unei pensiuni, de către societatea Hunting Lodge SRL din comuna Cislău. O altă pensiune turistică, Del Monte, se va construi la Chiojdu, iar în cadrul aceluiaşi complex  turistic va funcţiona şi un centru SPA.

La Nişcov, din comuna Verneşti, două obiective cu destinaţie turistică se vor ridica simultan. Este vorba de un club pentru activităţi sportive şi recreaţionale şi de o pensiune turistică, ce urmează a fi construite de către societăţile Agro Activ Servicii SRL din Ulmeni, respectiv Ferma lui Bucur SRL, tot din Ulmeni.

Cea mai importantă investiţie se va realiza însă în comuna Tisău. Pentru satul Strezeni s-a eliberat certificat de urbanism pentru construirea unui complex de agrement, constând în bazin de înot, teren de minigolf, tenis de câmp, volei, echitaţie, precum şi o serie de anexe şi facilităţi de cazare pentru turişti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite