Tulcenii solicită ajutorul buzoienilor pentru a-şi reface casele distruse de inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casele tulcenilor au fost distruse de inundaţii
Casele tulcenilor au fost distruse de inundaţii

Prefectura judeţului Tulcea lansează un apel către toţi buzoienii pentru a putea reconstrui casele dărâmate de inundaţiile din acest provocate de apele Dunării în comuna Ceatalchioi. Campania trebuie finalizată până la primul îngheţ, mai ales că în prezent localnicii stau în corturi.

Materialele oferite de Guvern au ajuns în localitate, dar forţa de muncă este insuficientă, existând rscul ca sinistraţii din zonă să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în corturi pe malul Dunării. Campania se adresează în special companiilor şi echipelor de specialişti constructori care, voluntar pot depune efortul de a ridica locuinţe.

În urma inundaţiilor produse în acest an în judeţul Tulcea, în comuna Ceatalchioi au fost distruse un număr de 72 de locuinţe, până în acest moment începând reconstrucţia a doar 24 de locuinţe, cu forţe proprii locale.

Cei care doresc şi pot să ajute cu forţă de muncă, pot contacta Instituţia Prefectului - judeţul Tulcea la telefon 0240511042 sau la email prefect@prefecturatulcea.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite