Trupurile buzoienilor împuşcaţi în stil mafiot în Cipru au ajuns acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sicriul a fost adus de foşti colegi
Sicriul a fost adus de foşti colegi

Au plecat să cîştige o pâine mai bună şi au ajuns acasă in sicrie. Trupurile celor doi români executaţi in stil mafiot in Cipru în urmă cu două săptămâni au ajuns în sfîrşit în ţară. A fost jale mare în cele două familii din Buzău, care îi vor inhuma mâine.

La două săptămîni de la tragedia care a şocat două ţări, trupurile celor doi buzoieni plecaţi să muncească pentru un om de afaceri cipriot, ca bodiguarzi, au ajuns acasă. Astăzi la prînz sicriele au fost aduse cu o aeronavă pe aeroportul Otopeni, iar de acolo, prietenii le-au transportat cu maşinile la familii.

În satul Bentu, familia lui Marcel Coleaşă a pregătit de dimineaţă camera unde îl va priveghea. Abia la ora 16.30 trupul neînsufleţit trecea poarta casei părinteşti, în bocetele celei care i-a dat viaţă.

Marcel Coleaşă avea 33 de ani şi abia se căsătorise luna trecută. Celălalt buzoian, George Coman avea 25 de ani. Amîndoi lucrau de numai 10 zile pentru un om de afaceri din Cipru cînd au fost urmăriţi şi împuscaţi în maşina, împreuna cu alţi trei ciprioţi, de asemenea gărzi de corp. Autorii asasinatului de sîmbăta trecuta au fost gasiţi de autorităţile cipriote care spun că aceştia erau criminali plătiţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite