Trenuri anulate pe 30 noiembrie şi 1 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii care îşi propun să călătorească zilele acestea cu trenul ar face bine să se intereseze cu mult timp înainte despre orarul curselor. Nu de alta, dar CFR Călători a anulat câteva curse din 30 noiembrie şi 1 decembrie, argumentând că în perioada liberelor de Ziua Naţională nu sunt mulţi călători prin gările ţării.

Potrivit comunicatelor de presă oferite de Regionala CFR Călători Galaţi, pentru ziua de 30 noiembrie este anulată circulaţia trenurilor: 1533 de pe ruta Bucureşti Nord – Buzău, cu plecare din Gara de Nord la ora 21.19 şi trenul de persoane 559, în relaţia Adjud – Comăneşti, cu plecare din staţia Adjud la ora 19.10 şi sosire la Comăneşti, la ora 20.34.

A doua zi, pe data de 1 decembrie, au fost anulate temporar trenurile: 1554 Buzău – Bucureşti Nord, cu plecare din Buzău la ora 7.00, trenul 550 de pe ruta Comăneşti – Adjud, cu plecare din staţia Comăneşti la ora 4 dimineaţa, trenul 7572 de pe relaţia Galaţi – Măăşeşti, cu plecare din Galaţi la ora 4.45 şi personalul 7575 Mărăşeşti – Galaţi, programat să plece din Mărăşeşti la ora 10.43. 

Pentru evitarea unor surprize neplăcute, reprezentanţii CFR Călători le recomandă cetăţenilor ca înainte de programarea unor călătorii cu trenul, în aceste zile, să se informeze la agenţiile CFR sau la Gară despre modificările survenite la mersul trenurilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite