Trei zile de petrecere la împlinirea unui an de Aurora Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La împlinirea unui an de la inaugurare, complexul comercial Aurora Mall va fi la sfârşitul acestei săptămâni gazda unei petreceri maraton, ce se va derula pe parcursul a trei zile.

27 noiembrie 2009 este ziua în care Aurora Shopping Mall îşi încheie primul an de existenţă alături de buzoieni. Aurora le-a pregătit buzoienilor nu o zi, ci trei zile speciale, în care se va sărbători ca-n poveşti. 
În zilele de 27, 28 şi 29 noiembrie complexul comercial vine cu momente de neuitat, ce vor sta sub semnul unei palete de culori, îmbinată cu muzică, dans, artă, magie şi multă voioşie.

Un spectacol de muzică şi lumini îi aşteaptă pe buzoieni alături de talentatele membre ale trupei Amadeus, recunoscute pentru eleganţa instrumentelor muzicale şi armonia mişcărilor.

În plus, dacă am lipsit în adolescenţă din laboratoarele de fizică şi chimie, avem acum şansa unei revanşe cu Experiments Mania, care împleteşte cele două ştiinţe într-un show interactiv şi original, dedicat tuturor copiilor cu vârste între 4 şi 104 ani.  Johannes a pregătit şi el pentru toţi locuitorii municipiului un spectacol de iluzie şi magie. 

Pe lângă toate aceste momente plăcute, vizitatorii au şansa de a fi câştigători de ziua Aurora Shopping Mall, cumpărăturile făcute oferindu-le acestora posibilitatea de a trage cupoane câştigătoare, purtătoare a produselor oferite de magazinele partenere.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite