FOTO Trei răniţi într-un accident rutier produs lângă Piaţa Centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane a avut loc în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Colonel Ion Buzoianu şi Independenţei, în care au fost implicate două autoturisme Skoda.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 9.00. „Un buzoian de 53 de ani care venea dinspre gară, pe strada Colonel Buzoianu, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe Independenţei, dinspre Piaţa Centrală, la volanul căreia se afla o bucureşteancă de 32 de ani”, a declarat comisarul Florina Crucianu, de la IPJ Buzău. Poliţiştii mai spun că accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorităţii, vinovată fiind şoferiţa din Bucureşti care a ignorat semnul „stop” de la intrarea în intersecţie.

„Am auzit un zgomot puternic şi am crezut că s-a întâmplat ceva în vreo curte de aici. Apoi am auzit un ţipăt de copil şi am văzut doi tineri cu sânge la cap lângă maşina argintie”, ne-a spus Maria Andrei, martor. CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane din maşina de Bucureşti. O autoutilitară a Serviciului de Ambulanţă a transportat şoferiţa şi copilul acesteia, de 8 ani, la spital, iar bărbatul a fost îngrijit pe loc de echipajul SMURD şi dus ulterior la Urgenţe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite