Trei membri ai clanului Ciulică au fost reținuți după o altercație cu un alt clan țigănesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătaie între familiile țigănești Ciulică și Dolar s-a soldat duminică după-amiază cu reținerea a trei bărbați pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Scandalul a avut loc în zona Obor din municipiul Buzău.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă, s-a stabilit că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi.

Persoanele vătămate, mai precis membrii grupării condusă de interlopul ”Dolar” au sesizat printr-un apel la 112 că, în timp ce se aflau la domiciliu, cinci buzoieni, membrii familiei lui Tudor Donică, zis Ciulică, cu care avuseseră unele altercaţii au pătruns fără drept în curtea locuinţei, i-au ameninţat, au provocat scandal şi au spart două geamuri de la imobilul în care locuiesc. S-a sesizat totodată că la plecare agresorii au produs avarii la două autovehicule parcate în faţa imobilului.

Membrii celor două familii implicate în altercaţie au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, în urma probării activităţii infracţionale trei dintre agresori, cu vârste de 30, 40 şi 62 de ani fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite