UPDATE / Tragedie pe E 85 în Joia Mare: o femeie a murit iar alte patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a murit şi alte patru persoane au fost grav rănite, în urma impactului dintre două maşini, produs din cauza unei  şoferiţe neatente care a virat fără să se asigure.

UPDATE: Una dintre victimele accidentului, o femeie, a decedat la spital

Impactul a avut loc între un Renault înmatriculat în Bucureşti şi un Volkswagen de Buzău. Ambele maşini veneau dinspre Capitală când, aproape de satul Spătaru, şoferiţa maşinii din faţă a încercat să vireze de pe prima bandă, către un drum lateral, pe linie continuă. Şoferul Renault-ului care venea din spate, pe banda a doua, a fost luat prin surprindere de manevra şoferiţei.

image

"Ambele maşini veneau dinspre Bucureşti. Cred că vinovată este doamna cu Renault-ul pentru că a vrut să facă stânga peste linie continuă, să taie celelalte două benzi de mers şi să o ia pe un drum de ţară, lateral. Cel din spate a venit cu viteză, a lovit-o şi s-au răsturnat amândouă", ne-a declarat un localnic, martor la accident.

image

În urma impactului deosebit de violent, toţi cei cinci ocupanţi ai maşinilor au fost răniţi. O jumătate de oră s-au chinuit medicii de la ambulanţă să resusciteze o bătrână, care încă avea semne vitale.

"În urma accidentului au rezultat cinci victime care au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Dintre acestea, în starea cea mai gravă este o pacientă care intrase în stop cardio-respirator dar pe care am reuşit să o resuscităm", ne-a declarat medicul Ştefan Lacriţeanu.

Poliţiştii urmează să stabilească care au fost cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

image

Ulterior, una dintre victimele accidentului, mama şoferiţei din Volkswagen, a murit la spital.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite