VIDEO Tragedie în judeţul Buzău: Cinci persoane au murit după ce două tiruri şi un autoturism au fost implicate într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în judeţul Buzău
Accident în judeţul Buzău

Cinci oameni au murit astăzi într-un accident cumplit petrecut pe drumul europeam 85 la câteva sute de metri de locul tragediei de la Mihăilesti, din 2004. Un tir care a ajuns pe contrasens după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei a fost izbit de un alt camion si de un autoturism. Patru pasageri din camionul care circula regulamentar au murit arşi de vii în incendiul care a cuprins mastodonţii, iar şoferul autoturismului, un brăi

Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii Limpezis. Un tir încărcat cu nisip care venea dinspre Bucureşti spre Buzău a fost scăpat de sub control: a blocat celălalt sens de mers iar camionul cu făină şi autoturismul care circulau regulamentar nu au mai putut să-l evite şi l-au izbit în plin.

Din impact, autoturismul a ajuns pe câmp, iar camioanele au luat foc. Şoferul vinovat de accident a fost catapultat prin parbriz, dar şoferul şi cei trei pasageri din celălalt camion au ars de vii captivi în cabină. Au fost găsiți după ce pompierii au stins flăcările, ultimul cadavru fiind găsit la patru ore după producerea accidentului, între fiarele carbonizate.

Tot capăt de drum a fost şi pentru celălalt şofer nevinovat. Bărbatul de 27 de ani, din Brăila, a murit strivit între fiarele autoturismului ricoşat în câmp.

Deşi nu au stabilit deocamdată cauza exactă care a produs accidentul, poliţiştii cred că tirul cu nisip a intrat pe contrasens după ce, din cauza căldurii, i-ar fi explodat un cauciuc. Şoferul vinovat care acum este la spital va fi acuzat de ucidere din culpă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite