Tragedie în cartierul Poştă: Doi tineri au murit asfixiaţi chiar înainte de cununie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupurile celor doi tineri au fost depuse la Morgă pentru necropsie
Trupurile celor doi tineri au fost depuse la Morgă pentru necropsie

Primele zile de frig au fost fatale pentru doi tineri, soţ şi soţie, în vârstă de 32, respectiv 25 de ani. Aceştia au fost găsiţi decedaţi în casa în care locuiau cu chirie. Au încercat să se încălzească de la sobă, dar au murit din cauza unui horn înfundat.Peste câteva luni îşi planificaseră şi cununia religiosă.

Ionuţ şi Arabela Moşog locuiau cu chirie de aproape un an în casa Marietei Neculai din cartierul Poştă. Femeia a fost plecată mai multe zile, iar ieri dimineaţă când s-a întors acasă a crezut că cei doi tineri încă mai dorm şi nu a vrut să îi deranjeze. Abia spre seară s-a alertat, când a văzut că niciunul nu iese din casă. A intrat în cameră şi i-a găsit pe amândoi morţi. Bărbatul era în pat, sub plapumă, iar fata murise întinsă pe covor, dezbrăcată, în faţa ligheanul cu apă, chiar înainte de îmbăiere.

"Prima dată l-am văzut pe el şi am crezut că dorm. Dar când am văzut-o pe Arabela dezbracată, jos, lângă ligheanul cu apă şi pe Neluţu sub plapumă, mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva şi am ţipat repede la vecini", ne-a decarat Marieta Neculai, proprietara casei.

S-a sunat la poliţie şi la ambulanţă, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul care se instalese cu două zile înainte. Vecinii spun că ultima dată i-au văzut sâmbătă dimineaţa, după care au crezut că au plecat acasă, la ţară, în comuna Beceni.

"Sâmbătă am făcut clătite şi le-am adus şi lor. Am vorbit puţin şi am plecat. După aceea nu i-am mai văzut dar am crezut că au plecat la ţară, că el este din satul Floreşti şi ea din Dimiana din comuna Beceni şi am crezut că s-au dus la părinţi", ne-a declarat o vecină.

Anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupurile celor doi soţi şi nici uşa forţată sau camera scormonită.

"Cele două cadavre erau în casă în stare de putrefacţie, dar nu am găsit urme de violenţă sau alte indicii ale vreunei agresiuni. Vom continua cercetările şi urmează să stabilim cauza exactă care a dus la decesul celor doi", ne-a declarat subinspectorul de poliţie Teodor Iuriati.

Specialiştii de la Distrigaz au făcut verificări la instalaţia de gaz la care era racordată locuinţa. Aceştia au constatat o defecţiune la hornul sobei cu care se încălzeau cei doi şi, cel mai probabil, aceştia au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Ionuţ şi Arabela Moşog erau împreună de aproape patru ani. Au muncit o perioadă în Spania, pentru că vroiau să îşi strângă bani pentru o casă. Anul trecut au revenit în ţară, s-au căsătorit civil, s-au angajat iar pentru anul viitor îşi planificaseră să facă şi cununia religioasă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite