Traficul pe DN 10 Buzău-Braşov, la Vipereşti, blocat din cauza aluviunilor care s-au scurs pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia pe drumul naţional 10 Buzău - Braşov, la intrarea în localitatea buzoiană Vipereşti, a fost blocată, joi noapte, din cauza aluviunilor care s-au scurs pe şosea şi care împiedică accesul autovehiculelor.

Potrivit dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, traficul a fost oprit în jurul orei 22.00, din cauza aluviunilor care s-au scurs de pe versanţii aflaţi pe marginea şoselei.

Din cauza mâlului şi a bolovanilor, circulaţia a fost blocată, poliţiştii instituind filtre în localităţile Măgura şi Vipereşti pentru a-i îndruma pe şoferi pe rute ocolitoare.

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Buzău continuă să plouă foarte puternic, vizibilitatea fiind extrem de redusă, astfel că şoferilor suprinşi în trafic le este foarte dificil să înainteze, informează Mediafax.

Canalizările din municipiul Buzău nu mai fac faţă volumului mare de apă, astfel că zeci de străzi sunt deja inundate, iar apa a intrat în curţile şi gospodăriilor oamenilor.

Una dintre cele mai dificile situaţii se înregistrează, la ora transmiterii acestei ştiri, în cartierul buzoian Simileasca, la marginea municipiului Buzău, acolo unde canalizările nu fac faţă ori au refulat, iar pe străzi apa ajunge să măsoare până la 40-50 de centimetri. Apa a intrat în subsolurile oamenilor, dar şi în curţi şi chiar în case, iar situaţia existentă în acest cartier nu este singulară, zeci de străzi din Buzău fiind acoperite cu apă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite