Toţi DJ-ii Buzăului pun muzică în Pub, la 20 de ani de Tess

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoare mare, sâmbătă, în Tessence Pub. Grupul de firme Tess, administrator al celor mai multe cluburi din Buzău, împlineşte 20 de ani de existenţă.

Toate mesele din Pub, pentru sâmbătă, au fost rezervate din timp de cei care au avut norocul să afle din timp de cheful care se pregăteşte aici. Ingredientele serii vor fi un tort imens, de 100 de kilograme, şi multe concerte.

Sâmbătă, formaţia Undercover şi muzicienii Berti Barbera, Toni Şeicărescu şi Florin Bonea vor concerta live în localul care le-a dat posibilitatea să se exprime în faţa publicului buzoian.

În rest, de fondul muzical al petrecerii se vor ocupa toţi dj-ii care s-au perindat la platanele clubului, de-a lungul vremii: DJ Vahl, Miki Milea, Florin Artene, Mihai Voicu şi „rezidenţii” actuali, Mihai Bodescu şi Dan Bârlă.

De-a lungul anilor, în cluburile Tess au cântat aproape toate vedetele din România, dar şi formaţii de blues, jazz şi rock din Statele Unite şi Europa.
„Cred că nu există trupă de live din România care să nu fi concertat într-unul din cluburile noastre. A.G. Waingerger, americanul Sugar Blue, trupe din Bulgaria, Ungaria, multe pe care nu mi le amintesc acum. Sunt formaţii care au dispărut dar pe care noi le-am păstrat în fotografii afişate pe pereţii Pub-ului”, a spus Sorin Cristea.  

Sunt clienţi care vin în cluburile Tess încă de la inaugurarea primei discoteci. Adolescenţii care în anii 90 frecventau discoteca No Limit sunt acum adulţii care se distrează în weekend în T’essence Pub, unde se ascultă hituri din toate timpurile.  

„Am văzut cum s-au schimbat generaţii de clienţi de la an la an şi este o mare satisfacţie să vezi că se distrează laolaltă tineri şi adulţi, cu gusturi diferite în muzică dar cu acelaşi bun simţ. Vreau să mulţumesc foarte mult publicului nostru pentru că toţi invitaţii veniţi până acum să cânte au spus că întâlnesc aici o atmosferă primitoare şi de fiecare dată sunt întâmpinaţi cu mult respect”, ne-a declarat Sorin Cristea, managerul grupului de firme Tess.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite