Tineretul social-democrat din toată țara se va întruni în weekend la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Bănicioiu va fi prezent în weekend la Buzău
Nicu Bănicioiu va fi prezent în weekend la Buzău

În perioada 7- 9 septembrie, Buzăul va găzdui Comitetul Executiv al Tineretului Social Democrat  2012, pentru prima dată de la constituirea acestei structuri în cadrul Partidului Social Democrat. Nicu Bănicioiu și Mihai Sturzu se numără printre invitații întrunirii de la Buzău.

Va fi prezent la Buzău preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, secretarul general al TSD, Ioana Cazacu, preşedintele Consiliului Naţional al TSD, Cosmin Necula, purtătorul de cuvânt al TSD, Mihai Sturzu, precum și liderii organizaţiilor TSD din ţară. Aceștia vor analiza  problemele cu care se confruntă tinerii români precum accesul la educaţie, soluţii pentru sprijinirea tinerilor în acest sens, propuneri pentru accesul pe piaţa forţei de muncă, dar și dezbateri legate de necesitatea înnoirii clasei politice printr-o implicare mai activă a tinerilor, cat si reprezentarea tinerilor in alegerile parlamentare din acest an pe fiecare organizatie.

„De asemenea, în cadrul discuţiilor se va pune accentul și importanţa implicării tinerilor în campania electorală ce se va desfășura peste numai două luni, mai ales că o bună parte dintre reprezentanții TSD se vor regăsi printre candidații pentru Parlament”, se arată într-un comunicat de presă al TSD Buzău.

La lucrările Comitetul Executiv al TSD ce se va desfășura la Buzău și-au anunțat intenția de a participa în calitate de invitați și câțiva dintre liderii marcanți din rândurile seniorilor.
Întrunirea CEX a TSD este și un bun prilej de a promova în rândurile celor peste 100 de participanți din țară  a obiectivelor turistice buzoiene.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite