Tibor Selymes: Am câştigat meritat la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după victoria din deplasare cu Gloria Buzău scor 2 la 0, antrenorul Sportului Studenţesc Tibor Selymes a declarat că meciul de la Buzău a fost foarte bine studiat înainte şi că echipa sa a avut o prestaţie foarte bună.

Mulţumit de evoluţia din teren a studenţilor, Selymes a mai spus că după meciul din etapa viitoare se poate discuta şi de promovare:

Sunt foarte mulţumit de evoluţia de astăzi a elevilor mei. Am studiat meciul din etapa trecută dintre Gloria şi Petrolul şi ştiam că după minutul 50 vom avea un meci uşor din cauza formei fizice a adversarilor.Am avut o construcţie bună, o posesie bună, am pus mingea jos iar în repriza a doua am ajuns la poartă foarte uşor şi am avut multe ocazii. După meciul dificil de acasă pe care îl vom juca cu cei de la Giurgiu, pauza de iarnă şi două trei transferuri bune, putem vorbi şi de promovare

În urma rezultatului de la Buzău, echipa de fotbal Sportul Studenţesc ocupă poziţa a doua în clasamentul seriei B1 cu 30 de puncte şi plus 19 la adevăr.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite