Telefonul Copilului a sunat luna trecută de 29 de ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna trecută au fost înregistrate 29 sesizări pe Telefonul Copilului care fac referire la 50 de copii, 30 dintre cazuri fiind confirmate.

Sesizările pe Telefonul Copilului au venit în marea majoritate din partea profesioniştilor, respectiv din partea unor instituţii publice, medici, profesori, organele de poliţie, autorităţi locale.

Astfel, asistenţii sociali au fost sesizaţi pentru 28 de cazuri de neglijare, copiii au rămas în mediul familial, cu servicii de consiliere din partea D.G.A.S.P.C. Buzău şi monitorizare din partea autorităţilor locale. Pentru trei copii au fost înregistrate sesizări de suspiciune de abuz fizic, pentru acestia s-a dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă.

Pentru trei copii au fost înregistrate sesizări de suspiciune de abuz sexual , copiii au rămas în mediul familial, cu servicii de consiliere din partea asistenţilor sociali şi monitorizare din partea autorităţilor locale.

De asemenea, pentru doi copii au fost înregistrate sesizări de suspiciune de abuz emoţional iar copiii au ramas în mediul familial.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite