Teatrul buzoian împlineşte 15 ani de la înfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul teatru de proiecte din România, „George Ciprian”, din Buzău, aniversează 15 ani de la înfiinţare cu o comedie a cărei premieră este programată pentru vineri seara, de la ora 19.

"Iubiri otrăvite” este titlul spectacolului oferit publicului buzoian. „Trei dintre personajele feminine au peste 60 de ani iar una mai tinerică are 40 de ani. Sunt nişte surori care au rămas singure în conacul lor. Cu peste 30 de ani înainte apăruse un ofiţer călare pe o motocicletă care a frânt inima surorilor. Una dintre ele s-a căsătorit cu el iar piesa este surprinderea momentului despărţirii dintre surori, e noaptea dezvăluirilor”, a declarat Cristian Dumitru, regizorul piesei.

Distribuţia piesei este una de excepţie: Ruxandra Sireteanu, Anda Caropol, Adriana Trandafir şi Mihaela Subţirică. „Piesa are un clenci pe care nu îl spunem. Sunt roluri foarte generoase, grele. Ce este foarte bine pentru noi toate că avem o relaţie scenică foarte bună, o relaţie personală foarte bună”, a declarat actriţa Ruxandra Sireteanu.

Prima piesă a teatrului buzoian a fost „Omul cu mârţoaga” iar Adriana Trandafir a fost în distribuţia acesteia. „Când domnul Paul Ioachim a spus că vrea să facă un teatru de proiecte, ni s-a părut o informaţie venită de pe marte. Ne amuzam atunci că trebuia să ne convingem familia că urmează să stăm în cantonament o săptămână, la Buzău”, a povestit Adriana Trandafir.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite