Teatrul „George Ciprian” din Buzău, premiat la Festivalul Național de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Tudor, regizorul spectacolului „Taxi blues”
Dan Tudor, regizorul spectacolului „Taxi blues”

Săptămâna trecută, la Galați a avut loc o nouă ediție a Festivalului Național de Comedie. Deși a concurat alături de teatre vechi din țară, Teatrul „George Ciprian” din Buzău a reușit să câștige marele premiu, pentru cel mai bun spectacol.

Timp de șapte zile, la Galați, pe scena Teatrului „Fani Tardini”, s-a desfășurat Festivalul Național de Comedie. Teatrul „George Ciprian” din Buzău a câștigat premiul pentru „cel mai bun spectacol”, cu piesa „Taxi blues”, iar actorii Dan Tudor și Marius Bodochi au primit, ex-aequo, premiul pentru „cel mai bun actor”.

Juriul a fost condus de Marinela Ţepuş, fosta directoare a Teatrului „George Ciprian”. Alături de Marinela Țepuș, au mai făcut parte din juriu Marius Zarafescu, şef birou în cadrul Ministerului Culturii, şi regizorul Radu Dinulescu.

La festival au mai participat cu reprezentaţii Teatrul de Stat din Constanţa, Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu, Teatrul „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale”, Teatrul „Nottara” şi Teatrul Mic din Bucureşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite