Teatru: Maia Morgenstern urcă pe scenă la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distribuţie de excepţie în piesa de teatru programată joi, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Maia Morgenstern va fi personajul principal al piesei „Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?”, un proiect „D’aya”, adus la Buzău de compania Adrenalitera.

Alături de Maia Morgenstern, pe scenă vor mai urca Antoaneta Cojocaru, Tudor Aaron Istodor, Ela Ionescu, George Corodeanu, Andreas Petrscu, Irina Duţă, Cristina Casian şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Chris Simion, scenografia a fost realizată de Adina Mastalier iar coregraf este Carmen Coţofană.

În piesă este vorba despre un concurs de dans cu o miză mare, de 50.000 de euro, cu reguli stricte, umilitoare, al cărui câştigător este perechea care rezistă cel mai mult. Participanţi sunt oameni din pătura submedie a societăţii, cu cariere ratate şi aspiraţii neîmplinite.

Maia Morgenstern joacă rolul de gazdă a concursului, maestru de ceremonii a cărui manipulare este atât de subtilă încât îi transformă pe ceilalţi în animale. „Este un spectacol despre omul contemporan care aleargă toată viaţa după bani, uitând de valorile autentice”, spune Radu Fefceag, de la Adrenalitera.

Spectacolul este programat pe 26 august, la ora 20.00. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la magazinul de cadouri Hi-Hii. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite