Buzău: Tânără acuzată de tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a reţinut principalul suspect în cazul unei tâlhării comise la sfârşitul săptămânii trecute. Este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani care împreună cu o altă tânără de 19 ani şi o femeie de 30 de ani au furat două perechi de blugi dintr-un magazin de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Buzău, au fost identificate cele trei suspecte care în ziua de 6 noiembrie au pătruns într-un magazin de pe Bulevardul Bălcescu şi au sustras două perechi de blue-jeans. Acestea sunt trei tinere de 21, 19, respectiv 30 de ani, prima domiciliată în municipiul Buzău, iar celelalte două în Râmnicu Sărat.

În dimineaţa zilei de 12 noiembrie, au fost efectuate percheziţii la domiciliul buzoiencei şi al râmnicencei în vârstă de 19 ani, precum şi la un alt imobil aparţinând tinerei de 21 de ani, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate bunurile sustrase.
La percheziţiile efectuate au fost angrenaţi poliţişti din cadrul birourilor de investigaţii criminale şi ordine publică de la Poliţiile Municipale Buzău şi Râmnicu Sărat şi trei grupe ale Serviciului de Intervenţie Rapidă, activităţile desfăşurându-se fără incidente.

Cele trei suspecte au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, unde s-a stabilit că cea care a sustras bunurile şi a agresat-o pe vânzătoare pentru a-şi asigura scăparea este tânăra de 21 de ani. Poliţiştii au luat împotriva acesteia măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, în aceeaşi cauză fiind începută urmărirea penală şi împotriva râmnicencei în vârstă de 30 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Aceasta locuieşte în acelaşi imobil cu tânăra de 19 ani, iar în camera ei a fost găsită una dintre perechile de blue-jeans furate. Cauza figura în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite