Tamponare la Căldăruşanca, din cauza zăpezii de pe E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tamponări au fost înregistrate la ora 14.36, pe DN2 E85, în zona Căldăruşanca, la graniţa dintre judeţele Buzău şi Ialomiţa. Într-unul dintre evenimentele rutiere au fost implicate patru autovehicule, iar în cel de-al doilea, două.Nu s-au înregistrat victime, iar circulaţia autovehiculelor în zonă nu a fost afectată.

La ora 15.00, circulaţia se desfăşura în condiţii de ninsoare şi carosabil acoperit cu un strat subţire de zăpadă, pe toate drumurile naţionale care tranzitează judeţul Buzău.

În zonele respective acţionează utilajele de deszăpezire, însă conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă sporită şi viteză redusă, pentru a nu fi implicaţi în accidente de circulaţie.

Totodată, pentru o mai bună vizibilitate în trafic, luminile de întâlnire trebuie aprinse pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care este instituită obligativitatea prin lege.

Poliţiştii rutieri sfătuiesc şoferii ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze cu privire la condiţiile de pe traseul pe care intenţionează să îl parcurgă, şi să evite, pe cât posibil, deplasările pe distanţe lungi, în special după lăsarea întunericului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite