TIR turcesc, pericol pe șoselele Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul turc
Șoferul turc

Un șofer de TIR turc i-a pus pe jar pe inspectorii de trafic de la ARR Buzău. După o urmărire de zece kilometri pe drumul european 85, acesta a fost tras pe dreapta și așa au ieșit la iveală neregulile pentru care turcul nu a vrut să oprească la semnalele oamenilor legii. O anvelopă tăiată care putea să explodeze în orice moment și oboseala șoferului care cumulate puteau duce la o tragedie.

Inspectorii ARR buzoieni au făcut semnal de oprire unui autotren înmatriculat în Turcia. Șoferul nu a schițat însă nici cel mai mic gest să încetinească iar controlorii au pornit pe urmele lui.

Abia după zece kilometri au reușit să-l determine să oprească. Imediat inspectorii au descoperit că o anvelopă de la remorcă era tăiată, iar bucăți din cauciuc chiar lipseau, defecțiune care ar fi putut produce o explozie iar asta în trafic ar fi putut avea consecințe dintre cele mai grave. Mai mult decât atât, din diagrame se vedea clar că șoferul nu a respectat timpii de odihnă, fapt care i-a făcut pe cei de la ARR să-l retina într-o parcare de la marginea orașului Buzău.

Pentru trei infracțiuni comise la legile ce reglementează transportul pe drumurile publice șoferul turc va trebui să plătească o amendă de 500 de euro.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite