Sute de şoferi care au tranzitat Buzăul au fost amendaţi în urma unei razii de amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră a sancţionat sute şoferi numai aseară
Poliţia Rutieră a sancţionat sute şoferi numai aseară

În cadrul activităţilor de disciplinare a participanţilor la trafic desfăşurate în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat 370 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au reţinut în vederea suspendării 11 permise de conducere.

 
Cele mai mari abateri au fost semnalate ca urmare a depăşirii vitezei legale, a consumului de alcoolul la volan şi a nerespectării regulilor privind prioritatea şi depăşirea.

În urma acţiunilor cu aparatele radar un tânăr de 24 de ani, din judeţul Tulcea, şi o brăileancă în vârstă de 26 de ani, au rămas pietoni după ce au fost depistaţi că şi-au condus maşinile cu 108 km/h, respectiv 111 km/h în localităţile Gălbinaşi (DN 2B) şi Costeşti (DN2 E85). 
 
De asemenea, în cadrul unei acţiuni organizate pe raza municipiului Buzău, au fost depistaţi şi sancţionaţi 6 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare regulamentară pe Bulevardul Unirii şi strada Obor.
 
Şi aceştia s-au alăturat şoferilor rămaşi fără permise şi vor trebui să aştepte 30 de zile până când vor avea voie să conducă autovehicule pe drumurile publice.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite