Steaua se mută la Buzău! Becali pleacă cu echipa din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la la GSPTV că echipa va începe campionatul jucând meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Crâng.

Gigi Becali a anunţat că începând de joi echipa se va antrena la Mogoşoia, iar primele meciuri din viitorul campionat, cel puţin primele două din postura de gazdă, la va disputa pe stadionul din Buzău. Imediat ce va fi gata noul stadion "Naţional Arena", Steaua va reveni în Bucureşti şi va juca acolo meciurile de pe teren propriu.

"Primele două meciuri le voi juca la Buzău pentru ca nu va fi gata National Arena", a declarat Gigi Becali. Acesta a precizat că au început  negocierile cu Federaţia Română de Fotbal, care deţine centrul de la Mogoşoia, închirierea bazei pentru antrenamente.

"Steaua are mâine antrenament la Mogoşoaia. Deja Argăseală a discutat cu Mircea Sandu. Urmează să semnez contractul. Mircea Sandu ne-a dat de ales între Mogoşoaia şi Buftea. De ce să ne antrenăm la Clinceni?", a precizat Gigi Becali.

De asemenea, toţi angajaţii care se ocupau până în prezent de stadionul din Ghencea vor fi concediaţi:

"Birourile din Ghencea se mută în Mogoşoaia. Am dat ordin să concedieze toţi oamenii. Rămâne doar paza, ca să nu ne fure nimeni. Nu mai facem nici un fel de joc. Noi de acolo plecăm, nu mai stau să mă cert cu lumea. O să realizăm o strategie să ne luăm bunurile de acolo. Nu mai există nici o variantă ca Steaua să rămână în Ghencea din sezonul următor", a mai declarat finanţatorul Stelei.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite