Spitalul din Râmnicu Sărat sfidează criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce toată lumea se plânge de efectele crizei financiare şi de lipsa banilor, sunt şi cazuri fericite cu instituţii care îşi plătesc salariaţii la timp, oferă bonusuri şi chiar renovează clădiri. Este vorba aici despre Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat ai cărui angajaţi nu ştiu ce este criza.

La Spitalul Municipal Râmnicu Sărat nici urmă de criză. Angajaţii sunt mulţumiţi că îşi primesc salariile la timp, ba chiar primesc şi bonusuri de sărbători, conducerea nu are datorii către furnizori, chiar are de încasat de la Casa de Asigurări de Sănătate peste patru milioane de lei.

Mai mult decât atât secţiile sunt în continuă renovare pentru a se spori confortul pacienţilor.

"Suntem la zi cu toate plăţile, nu avem datorii nici la furnizori, nici la angajaţi. Am dat al 13-lea salariu în primele zile ale lui ianuarie şi bonuri în fiecare lună la toţi angajaţii iar de sărbători le-am dat şi bonusuri. Noi nu avem niciun fel de probleme", ne-a declarat Lucreţia Dediulescu, directorul spitalului din Râmnic.

De curând secţia de ginecologie a spitalului a intrat în renovare iar dotările vor fi de ultimă generaţie. Toate aceste lucruri au fost posibile datorită medicilor care au căutat sponsori pentru mobilier şi alte lucrări dar şi a ingenuăzităţii conducerii care scoate bani din orice.

Principalele surse de venit ale spitalului sunt fişele auto, pacienţii neasiguraţi sau anumite analizele care se plătesc.

Pe lângă acestea, conducerea spitalului a valorificat fierul vechi din curte şi lemnele pe care nu le mai foloseau iar banii sunt folosiţi în interesul unităţii spitaliceşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite