Spectacol folcloric şi karaoke, în oferta de Paşte a localurilor buzoiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câţiva ani, tinerii din Buzău obişnuiesc să petreacă nopţile din perioada Paştelui în localuri publice, iar patronii acestora şi-au adaptat programele astfel încât şi anul acesta să aibă cu ce să-şi atragă clienţii.

Chiar în noaptea de înviere, clubul Beau Monde, de pe Unirii, îşi aşteaptă clienţii pentru un program de karaoke, după miezul nopţii, dar şi cu un program artistic susţinut de Mario Buzoianu, solist buzoian de muzică etno. „Este un program realizat într-o notă decentă, zicem noi, pentru ca oamenii să se simtă bine. Meniul în toate aceste seri va conţine şi mâncăruri specifice sărbătorii pascale”, spune Gabi Enciu, de la Beau Monde.

Dacă în noaptea de Paşte, clubul T’Essence Pub va avea program normal de discotecă, duminică seară îşi primeşte clienţii într-un cadru festiv. „De pe mese nu vor lipsi ouăle colorate, cozonacul sau plăcintele cu brânză. După miezul nopţii, o solistă de muzică populară va susţine un recital de o oră”, declară Rodica Andreiaş, administratorul clubului. Intrarea, în seara de Paşte, costă 30 de lei, iar în seara de luni, când este programat un taraf, 10 lei.

Şi discoteca No Limit are programe speciale, la sfârşitul acestei săptămâni, însă adaptate gusturilor adolescenţilor. De asemenea, la Cafeneaua Artiştilor vor fi recitaluri de pian, atât sâmbătă, cât şi duminică.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite