FOTOGALERIE Spectacol de lansare a candidaturii lui Viorel Holban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de râmniceni au fost prezenți duminică după-amiază la spectacolul în aer liber oferit de candidații PNL la alegerile locale din 10 iunie. Evenimentul a fost prezentat de realizatorul TV, Cristi Brancu, iar pe scenă au urcat vedete precum Benone Sinulescu și Sofia Vicoveanca.

Mulțimea adunată în fața Casei de Cultură a asistat mai întâi la trecerea în revistă a candidaților PNL la primăria Râmnicu Sărat și Consiliul Local. Senatorul Cristi Bâgiu, candidatul USL la Consiliul Județean și vicepreședintele PNL, Varujan Vosganian, au ținut să le transmită mesaje de susținere primarului Viorel Holban, intrat în bătălia pentru un nou mandat, și candidaților la Consiliul Local.

Dați click aici pentru FOTOGALERIE

Spectacolul a continuat cu recitaluri de muzică populară, susținute de Benone Sinulescu și Sofia Vicoveanca, și s-a încheiat cu concerte marca ”Alb Negru” și Smiley. Prezentarea spectacolului a fost asigurată de realizatorul TV, Cristi Brancu, acesta mărturisind că a legat o prietenie strânsă cu primarul Râmnicului în această iarnă, după sosirea în zonă cu ajutoare umanitare pentru localnicii afectați de zăpezi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite