Șoferul care a accidentat mortal un biciclist vineri seară, reținut a doua zi de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul care a accidentat mortal un biciclist, vineri noapte, a fost reținut a doua zi. Tânărul a părăsit locul accidentului din cauză că servise băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Șoferul, în vârstă de 20 de ani, a provocat vineri noapte, pe strada Alexandru Marghiloman, un accident de circulaţie soldat cu decesul unui biciclist în vârstă de 37 de ani. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul accidentului.

Tânărul a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier a doua zi. În urma testării cu aparatul ”Drager”, poliţiştii rutieri au stabilit că avea o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost deja prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a sesizat instanţa de judecată, Judecătoria Buzău emiţând pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite