Smulsă de SMURD din ghearele morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 90 de ani, căreia i s-a făcut rău, a fost salvată în ultimul moment de echipajul SMURD. Femeia, grav bonlavă, a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa. Alertaţi că nu mai răspunde la uşă, vecinii au anunţat imediat forţele de intervenţie care au spart uşa şi au transportat-o pe femeie la spital.

Baciu Ştefania locuieşte singură într-un apartament de pe strada Caraiman. În ultima vreme se simţea din ce în ce mai rău iar picioarele nu o mai ajutau să iasă din casă.

Vecinii o vizitau în fiecare zi şi îi aduceau de mâncare sau îi făceu cumpărătuile. În această dimineaţă nu a mai răspuns la uşă iar vecinii s-au speriat foarte tare, şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău şi au chemat echipajul SMURD.

"Aseară am fost la ea şi am văzut că era binişor. O dureau picioarele dar era bine. În dimineaţa asta am urcat la ea să văd dacă vrea să îi cumpăr ceva de la magazin şi când am văzut că nu răspunde am intrat în panică şi am sunat la 112", ne-a declarat speriată Jenica Dragnea, vecina femeii.

Echipajul de la descarcerare a deschis uşa iar paramedicii au găsit-o pe femeie inconştientă, căzută în sufragerie. Femeia a fost transportată la spital iar medicii fac eforturi mari să o stabilizeze.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite