Simpatia pentru o fată era să îl coste viaţa pe un tânăr turc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că într-un bar din oraş s-a produs un scandal, în urma căruia o persoană a fost înjunghiată. Un tânăr cetăţean turc a fost tăiat cu cuţitul pentru că a îndrăznit să ceară unei fete numărul de telefon.

Poliţiştii au stabilit că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, generat de faptul că un tânăr de 29 de ani, cetăţean turc, a mers la o tânără pentru a-i cere numărul de telefon. Doi bărbaţi, care o însoţeau pe tânără şi pe o prietenă a ei, au pulverizat un spray iritant-lacrimogen şi l-au lovit pe tânărul de 29 de ani, acesta fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, cu toate că a refuzat acest lucru. El le-a spus poliţiştilor că nu doreşte să depună plângere împotriva agresorilor.

Oamenii legii au stabilit că agresorii sunt doi buzoieni, în vârstă de 37 şi 35 de ani, împotriva cărora au început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru că nu au fost găsiţi, cei doi au fost daţi în urmărire iar buzoianul de 37 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră la aeroportul Otopeni. El a fost preluat de o echipă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău şi condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar după audiere a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării celui de-al doilea buzoian participant la scandal.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite