Şi-a omorât mama după care şi-a pus și el capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crimă urmată de sinucidere, la Cozieni
Crimă urmată de sinucidere, la Cozieni

Un bărbat de 67 de ani din localitatea buzoiană Bălăneşti, comuna Cozieni, și-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuțit, după care s-a spânzurat. Oamenii cred că bărbatul, un croitor apreciat în comunitate, s-a săturat să mai suporte problemele pe care i le provoca bătrâna, bolnavă psihic.

Ieri dimineaţă, Mariana Vasile a făcut cafeaua aşa cum îi era obiceiul zilnic. A mers să-şi cheme soţul care dormea în alt corp de casă. L-a văzut pe verandă şi l-a strigat, însă acesta nu i-a răspuns. Femeia a insistat şi a mers mai aproape. A rămas înlemnită când a observat că bărbatul atârnă în ştreang de o grindă a verandei.

A chemat ajutoare vecinii din sat însă era prea târziu. Când a mers la soacra sa care locuia în camera de lângă dormitorul femeii, a găsit-o pe bătrână într-o baltă de sânge. Femeia povesteşte că între soţul ei şi mama acestuia de multă vreme existau probleme pe fondul problemelor psihice ale bătrânei de 89 de ani.

Vecinii au rămas şi ei şocaţi de tragedia care s-a întâmplat în satul lor joi dimineaţă. Despre bărbat au numai cuvinte de laudă şi spun că acesta era un om respectabil şi de nădejde pe care se puteau bizui.

Pentru anchetatori nu mai există dubii în ceea ce priveşte motivul tragediei. Văduva şi-a anunţat copiii dar şi cumnaţii despre cumplitul eveniment.Acum cei doi vor fi îngropaţi unul lângă altul aşa cum au trăit o viaţă.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite