Sens giratoriu fără Orizont

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări la sensul giratoriu din Orizont
Lucrări la sensul giratoriu din Orizont

Sensul giratoriu din dreptul cartierului Orizont ar putea fi gata peste zece zile, potrivit edililor. Lucrările de reconfigurare a infrastructurii rutiere din Bariera Focşani durează de patru luni şi înaintează cu viteza melcului.

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu din dreptul cartierului Orizont au început la sfârşitul toamnei şi par că nu se mai termină. Explicaţia este simplă, spun executanţii lucrărilor: „Iarna grea a blocat orice intervenţie în construcţii iar acum, de câteva zile, nu putem asfalta din cauza umidităţii”, a precizat Petre Neagu, directorul Urbis Serv.

Întârzierile au început deja să-i irite pe şoferi. „Au apucat să cureţe asfaltul stricat şi de o lună de zile au lăsat drumul vraişte. Îţi rupi maşina”, ne-a spus Andrei Roşca, şofer de taxi.

Lucrările la sensul giratoriu din Bariera Ploieşti sunt pe cât de persistente, pe atât de costisitoare. „Până acum am investit peste patru sute de milioane de lei vechi dar abia acum începe asfaltarea, care este cea mai costisitoare. Vom vedea dacă este nevoie de două straturi de asfalt care se facturează ulterior. Estimăm o investiţie de peste 200.000 de lei”, a spus directorul de la Urbis. 


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite