Senatorul Ion Vasile nu il mai consideră coleg de partid pe preşedintele Consiliului Judeţean Buzău - Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Frământările din partidele politice, noile reglementări în materie de mediu, impuse de Uniunea Europeană, descoperirea un depozit clandestin descoperit la domiciliul unui buzoian creştera evaziunii fiscale, sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute în presa locală de astăzi.

Senatorul Ion Vasile nu il mai consideră coleg de partid pe preşedintele Consiliului Judeţean Buzău - Jurnalul de Buzău
În cadrul unei conferinţe de presă susţinută ieri la sediul PSD Buzău, preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Ion Vasile a declarat că nu îl mai consideră pe Victor Mocanu membru al formaţiunii pe care o conduce. Liderul PSD Buzău a mai afirmat că Victor Mocanu este principalul vinovat pentru constituirea alianţei PDL -PNL la nivelul Consiliului Judeţean şi implicit pentru pierderea de către PSD a postului de vicepreşedinte.

Presiune pe autorităţile locale - Viaţa Buzăului
Garda de Mediu Buzău a înştiinţat autorităţile locale despre noile reglementări în materie de mediu, impuse de Uniunea Europeană, măsuri ce vor fi respectate şi impuse până la mijlocul acestui an. Astfel, noul comisar coordonator al instituţiei buzoiene, Ion Parincu, a precizat că nerespectarea respectivelor reglementări va conduce la aplicarea unor sancţiuni drastice, care pot ajunge în primă fază până la 600 de milioane lei vechi. Noutăţile ţin de modul de colectare a deşeurilor, şi nu numai a celor menajere.


Depozit clandestin descoperit la domiciliul unui buzoian de politistii de la Investigarea Fraudelor - Jurnalul de Buzău

La jumătatea acestei săptămâni, în urma unei acţiuni organizate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost descoperit pe raza municipiului Buzău un depozit clandestin, în care erau depozitate 50 de aparate de preparat cafea şi ceai, precum şi importante cantităţi de ingrediente pentru prepararea unor astfel de băuturi.


Simpozion cu mediatori - Viaţa Buzăului
Considerată o alternativă la volumul încărcat de cauze aflat pe rolul instanţelor, situaţie în care, se ştie, cantitatea poate dăuna calităţii în privinţa actului de Justiţie, medierea a devenit tema simpozionului organizat, în parteneriat, de Tribunalul judeţean şi Centrul local de mediere. Apreciat drept util şi interesant de către participanţi, respectiv judecători, procurori, poliţişti, avocaţi, lucrările simpozionului au fost coordonate de preşedintele Tribunalului, magistratul Constantin Florescu, şi s-au bucurat de o participare numeroasă, atât de pe plan local, dar şi din cadrul Consiliului naţional de mediere.


Dezlegare la evaziune - Viaţa Buzăului
Directorul coordonator al Gărzii Financiare Buzău, Cristi Voicu, a prezentat raportul de activitate al instituţiei pe perioada lunilor ianuarie şi februarie. Sumele sustrase de la plata către bugetul de stat au depăşit 250 de miliarde lei vechi. Astfel, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, evaziunea fiscală a crescut de aproape zece ori, atunci prejudiciul fiind de 28 de miliarde lei vechi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite