VIDEO Șef de district de la Drumuri Naționale, mort într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful districtului Cioranca al secţiei de Drumuri Naţionale Buzău a murit în această dimineaţă în urma unui accident de circulaţie, produs pe drumul naţional 2 E85. Din primele cercetări la faţa locului, vina îi aparţine şoferiţei celui de-al doilea autoturism implicat în eveniment care inexplicabil a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal maşina în care se deplasa victima.

Şeful districtului Cioranca, Radu Luncanu, avea 37 de ani şi se deplasa cu maşina personală la serviciu până unde mai avea mai puţin de doi kilometrei. Din faţă a fost lovit în plin de un alt autoturism care circula dinspre Bucureşti spre Buzău.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum dreaptă, după ce şoferiţa care se pare lucra pe genunchi la laptop, a pierdut controlul volnului, a prins cu roţile acostamentul şi apoi a păstruns pe contrasens. Din impactul deosebit de violent, cele două autoturisme au ieşit în afara carosabilului iar motorul Daciei pe care o conducea inginerul de la drumuri a fost aruncat la 20 de metri de locul impactului. Şeful de district a murit pe loc prins între bordul şi stâlpul maşinii personale.

Şoferiţa a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Judeţean unde i-au fost luate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ea va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite