Se fac înscrieri la cursurile pentru obținerea certificatelor internaționale de limba franceză și engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Cultural Francofon Buzău, prin Departamentul de Plurilingvism, organizează, începând cu 6 octombrie, cursuri intensive de pregătire pentru obţinerea Diplomei de Studii de Limba Franceză (DELF) şi a Certificatului Cambridge. Diplomele obţinute sunt valabile permanent şi recunoscute internaţional.

Aceste diplome internaţionale oferă şansa de a obţine burse de studii sau locuri de muncă în alte ţări, precum şi echivalarea probei de competențe lingvistice într-o limbă de circulație internațională de la examenul de Bacalaureat, pentru elevii de liceu.

În luna noiembrie, va avea loc o sesiune delocalizată a celor două examene internaţionale: 10 - 11 noiembrie pentru DELF și 17 - 18 noiembrie pentru Certificatul Cambridge.  Aceste cursuri si examene sunt organizate în parteneriat cu Institutul Francez din Bucureşti şi Institutul ESOL.

Profesorii Centrului Cultural Francofon deţin formări în străinătate, precum şi atestate de evaluatori dobândite prin instituţiile internaţionale abilitate. Participanţii la curs vor beneficia de îndrumarea avizată a evaluatorilor DELF şi Cambridge, de manual de pregătire gratuit şi vor studia tehnicile de abordare a subiectelor, perfecţionându-şi cele patru competenţe lingvistice  evaluate in cadrul acestor examene.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite