VIDEO Scandal la Urgenţele spitalului judeţean Buzău, în noaptea de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Buzău a ajuns în arestul poliţiei în noaptea de Crăciun, după ce a făcut scandal în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. S-a prezentat în stare de ebrietate, împreună cu soţia sa, însărcinată, care acuza dureri abdominale şi a devenit violent atunci când medicii i-au spus că este de competenţa cadrelor din Maternitate.

În noaptea de 25 spre 26 decembrie, la ora 02.34, un agent de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a sesizat Poliţia cu privire la producerea unui scandal în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe. La faţa locului a fost direcţionată imediat o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţiştii reuşind să aplaneze starea conflictuală.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 02.30, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, un buzoian de 28 de ani a ameninţat cu acte de violenţă un asistent medical, a spart geamul uşii de acces în cabinetul triere pacienţi, după care a aruncat pe jos monitoarele aferente calculatoarelor de evidenţă informatizată a pacienţilor.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat urmează a fi comunicată de către unitatea spitalicească. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, împotriva lui a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite