Scandal la Spitalul Județean Buzău. Un însoțitor a fost bătut de agenții de intervenție rapidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal zdruncină liniștea din spitalul județean Buzău, la două săptămâni după ce un agent de pază a fost bătut de însoțitorii unui bolnav. De data asta, a fost snopit în bătaie un tânăr care își pierduse răbdarea în așteptarea unui medic care să-i consulte soția. Speriați de amenințările bărbatului, asistenții de la UPU au alertat o firmă de intervenție rapidă care și-a trimis mascații pentru a-l potoli p

Cristi Gogoș și soția sa, care acuza dureri la spate, au venit la ora 15 în spitalul județean, cu o ambulanță de la Mihăilești. Ore în șir au așteptat până ca femeia  să fie consultată de un medic. Supărat pe angajații spitalului, soțul bolnavei s-a repezit la câțiva angajați ai secției de urgențe, moment în care aceștia au apăsat butonul de panică.

La capătul firului este de două săptămâni o societate nouă de intervenție rapidă, Lex Protect, adusă imediat după ce firmă de pază a spitalului a fost depășită într-un scandal monstru, soldat cu rănirea unui agent. Noii agenți se pare că au dat dovadă de exces de zel, căsăpindu-l pe recalcitrant. Victima a fost scoasă din pumnii agenților de intervenție de către angajați ai celeilalte firme de pază.

”Le-am zis să îl lase că îl omoare, l-am tras deoparte și i-am zis să plece că e mai bine. Nu păreau că vor să îl lase din bătaie. Normal ar fi fost doar să îl imobilizeze, nu să dea în el”, a declarat Adrian Podaru,  agent de pază la Tiger Security, firma care are contract doar pentru paza obiectivului, nu și pentru intervenție.

”Bărbatul a fost recalcitrant cu fetele de la Primiri Urgențe și au apăsat butonul de panică. Nu știu ca acesta să fi fost bătut. Aici trebuie întrebați cei de la firma de securitate”, a spus Angela Mazdrag, medic de gardă la UPU Buzău.

După ”tratamentul”   aplicat de agentii de interventie, bărbatul a uitat şi de nevastă şi s-a întors rapid la domiciliu, cu o maşină de ocazie, plin de sânge și amețit. Agentii chemati la inteventie au declarat la rândul lor că au acţionat fără să exagereze. ”Am ajuns la obiectiv și aici l-am găsit pe bărbat în stare de ebrietate. L-am scos afară și l-am imobilizat, fără să exagerăm în vreun fel. Pe durata intervenției, ne-a înjurat și ne-a scuipat”, a  precizat unul dintre membrii echipajului de intervenție.

Familia bărbatului agresat în curtea spitalului va depune  miercuri o plângere la poliţie împotriva celor trei agenţi de intervenție rapidă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite