Scandal la Naţionalele de box feminin de la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciurile sunt găzduite de Galleria Mall
Meciurile sunt găzduite de Galleria Mall

Un scandal s-a iscat, vineri seară, la Campionatele Naţionale de box feminin care se desfăşoară la Buzău. Disputa care a încins spiritele a fost între Elena Manuela Bănică, de la CSM Buzău şi Alina Petruţa Pavel, de la Steaua. Atunci când arbitrul de ring a anunţat decizia arbitrilor judecători, fiind declarată învingătoare sportiva de la Steaua, a început scandalul.

"Antrenorul Constantin Voicilaş, de la Buzău, a luat o sticlă de apă şi a aruncat spre arbitrul de ring Orzoi. Apoi s-a dus la delegatul general al arbitrilor, Nicolae Iancu, şi i-a dat masa la care stătea peste cap. În acel moment au sărit şi spectatorii din tribune, l-au îmbrîncit pe delegat, l-au lovit cu diverse obiecte. Organizatorii au sunat repede la 112 şi au venit mascaţii să liniştească spiritele", a declarat arbitrul de box Gheorghe Iancu, care asista la gală ca simplu spectator.


"Eleva mea a ieşit din ring aproape pe braţe, extrem de afectată de meci dar şi de decizia mincinoasă a arbitrilor. Spectatorii care mulţi sunt cunoscători ai boxului s-au scandalizat iar cineva a aruncat cu un bidon gol iar scena cu masa nu a fost decât un pumn bătut în masă. Cineva a sunat la 112 şi aşa au apărut mascaţii, acest eveniment punând o pată pe acest eveniment sportiv", a declarat Constantin Voicilaş.

Organizatorii au decis să suspende gala, urmând ca aceasta să se desfăşoare sâmbătă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite