Război între fosta directoare ACR Buzău şi conducerea din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rănită în orgoliu, Mărioara Giugula îl acuză pe şeful ACR de abuz în serviciu. Fosta directoare spune că desfacerea contractului său de muncă este abuzivă şi anunţă că va contesta decizia superiorilor săi.

Demiterea Mărioarei Giugula de la conducerea filialei interjudeţene ACR Buzău - Vrancea - Ialomiţa provoacă reacţii în lanţ. Într-o conferinţă de presă organizată joi, pe trotuarul din faţa sediului filialei ACR (sigilat pentru inventar de către comisia de control de la Bucureşti), fosta directoare a lansat un şir de acuzaţii la adresa preşedintelui Automobil Clubului Român, Constantin Niculescu.

„S-a supărat că i-am pus prea multe întrebări. A spus că face staţie ITP la Buzău. S-au băgat miliarde în sediul din spatele ACR, iar când au venit actele am văzut că acţionar majoritar, cu 55 la sută din acţiuni, este S.C. ACR Autoturism, a domnului Niculescu Constantin care face o declaraţie pe proprie răspundere că utilajele sunt în proprietatea sa, iar pe facturile din contabilitate scrie doar ACR, adică banii membrilor", spune Giugula.

Aceasta msi susţine şi că preşedintele Niculescu este vinovat de închiderea şcolii de şoferi de la Buzău: „Guvernul a zis că trebuie să ne transformăm în SRL. În condiţiile în care Niculescu Constantin este acţionar în patru societăţi care sunt rupte din ACR, fără ştirea membrilor, a vrut să ia şi această şcoală, cu 62 la sută. Ne-am opus, s-a închis şcoala de şoferi şi ne-a luat maşinile. De trei luni de zile, nu există maşină cu însemnele ACR pe stradă. Au fost ridicate toate maşinile".

Giugula îl mai acuză pe fostul său şef că este responsabil de ruinarea ACR-ului din toată ţara. „Eu îi cer public demisia, să oprească abuzurile din ACR, pentru că dânsul este groparul ACR. La FIA nu mai avem credibilitate. Am fost nevoiţi să minţim membrii că au asistenţă rutieră în străinătate. Conform convenţiei cu FIA ni s-a spus că de la locul accidentului, până la cel mai apropiat service, au transportul asigurat”, a declarat Mărioara Giugula.

Contactat de reporterii AdS Buzău, preşedintele ACR România, Constantin Niculescu, a refuzat să comenteze pe marginea acuzaţiilor. Mariana Giugula a fost destituită miercuri, pentru „nerespectarea atribuţiilor şi sarcinilor prevăzute în fişa postului, ceea ce condus la înregistrarea de pierderi însemnate" şi pentru o absenţă nemotivată de la ultima convocare.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite