Sărăcia şi neînţelegerile au îngropat CSM Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boala lungă moarte sigură spune un vechi proverb românesc. La fel s-a întâmplat şi cu echipa de fotbal CSM Rm. Sărat care, după ce s-a aflat în culmea fericirii anul trecut o dată cu promovarea în Liga a 2-a după 20 de ani, a trebuit luni, să devină una dintre punctele de referinţă ale falimentului fotbalului românesc.

După ce Cetatea Suceava a capitulat în prima parte a campionatului, iar FCM Bacău se afla în moarte clinică, peste noapte, suporterii buzoieni, şi în special cei râmniceni au avut parte de o veste bombă. Echipa favorită, CSM „Olimpia" Râmnicu Sărat a dat „faliment". Acest lucru era de aşteptat în condiţiile în care Consiliul local Municipal nu a alocat nici-un sfanţ grupării galben-albastre, iar pe de altă parte negocierile cu omul de afaceri Viorel Tudose au „îngheţat".

Astfel, ieri dimineaţa, elevii lui Mişu Ciobanu, ciudat, aflat încă la Galaţi din cauza unui abces dentar, au fost înştiinţaţi că echipa se retrag, iar ei sunt liberi să îşi caute echipă.

„Da echipa trece prin momente dificile. Le-am prezentat băieţilor situaţia în care ne aflăm şi aşteptăm. Am trimis la FRF o adresă că nu putem să ne prezentăm la Tulcea, însă până sâmbătă se pot întâmpla multe. Consiliul Local Municipal nu a prevăzut nici-un leu pentru echipa de fotbal pentru că aceasta trebuia să fie preluată fără altă combinaţie de un singur acţionar, Viorel Tudose. Dacă se dorea o colaborare în participaţiune atunci poate că alocam pentru CSM o anumită sumă. Aşa fenomenul este consumat.", a declarat pentru Arena Buzoiană, viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, fost preşedinte al echipei Olimpia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite