Salon auto pe platoul din Piaţa Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 30 de autoturisme sunt expuse zilele acestea pe platoul din centrul municipiului Buzău, în cadrul celei de-a cincea ediţii a Salonului Auto organizat de Camera de Comerţ.

Unul dintre cele mai admirate exponate este primul SUV românesc, Dacia Duster, care este comercializat la Buzău de aproape o lună de zile. „Sunt profund impresionat de aspectul maşinii şi dacă nu eşti atent la siglă ai impresia că este vreo marcă străină”, ne-a spus Cornel Istrate, pensionar.

Vedeta salonului auto este un monopost Renault de Formula 1, o copie fidelă a maşinii care rulează anul acesta în campionatul internaţional. De asemenea, limuzina de lux marca Great Wall Hover, a concernului Mitsubishi, atrage atenţia vizitatroilor, prin dimensiunile sale neobişnuite.
Salonul auto din Piaţa Dacia este organizat de aproape cinci ani, de Camera de Comerţ şi Industrie Buzău.

„Sunt cinci dealeri buzoieni care expun 16 mărci de autoturisme şi vehicule de teren, pentru a-şi promova produsele. E un prilej de a-şi anunţa ofertele speciale din această perioadă”, ne-a declarat Ionel Gagu, preşedintele Camerei de Comerţ.

Sâmbătă este ultima zi a salonului auto din centrul municipiului Buzău.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite