STOP VOT! Buzoienii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Votul este deschis până pe 2 noiembrie
Votul este deschis până pe 2 noiembrie

După ce au făcut nominalizări pe site-ul buzau.adevarul.ro, cititorii i-au votat, în număr mare, pe medicii preferați. Lista pe care se află cei cinci medici de top este finalizată, iar poveștile lor vor fi publicate pe buzau.adevarul.ro în perioada următoare.

Buzoienii au votat medicii pe care îi apreciează şi pe care îi consideră o mândrie pentru acest oraş. Pe site-ul buzau.adevarul.ro a fost lansată campania "Medici cu care Buzăul se mândreşte", unde au fost lăsate comentarii cu numele doctorilor propuşi pentru nominalizare, împreună cu  realizările acestora.

Medicii nominalizaţi au fost selectaţi după mai multe criterii:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.

Poveşti de viaţă

Printre medicii cei mai votaţi de către cititorii buzau.adevarul.ro se numără, în ordine aleatorie, Victor Ioniță, Dorin Neacșu, Stefan Lacrițeanu, Ciprian Ștefănoiu, Marcel Halângă și Ion Drăghici.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite