S-au contrazis până au ajuns să-şi dea pumni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Doi bărbaţi din Pogoanele au plecat prieteni din bar, dar s-au transformat repede în victimă şi agresor. Motivul, o ceartă izbucnită pe drumul spre casă care a degenerat, pe fondul consumului exagerat de alcool.  

Unul dintre ei  a ajuns luni la un spital din Bucureşti, cu răni serioase la cap. Despre incident s-a aflat de la soţia victimei, care a sunat la 112 să reclame că-i fusese bătut  bărbatul.

În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă, a rezultat că incidentul s-a produs în timp ce victim, de 59 de ani, şi agresorul său, cu şapte ani mai mic, se îndreptau către locuinţele lor, pe acelaşi traseu, după ce consumaseră băuturi alcoolice la un bar din Pogoanele.

Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul de 52 de ani l-a lovit pe celălalt cu pumnul în zona feţei, victima căzând şi lovindu-se cu capul de acostament.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, încadrarea juridică a faptei urmând a fi definitivată în funcţie de concluziile medico-legale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite