S-a stins din viaţă Costel Topcian, fost viceprimar al Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Topcian
Costel Topcian

Fostul viceprimar al Buzăului, Costel Topcian, a murit în această dimineaţă, la vârsta de 51 de ani. Anul trecut suferise o operaţie de extirpare a unei tumori craniene, însă starea sa de sănătate s-a înrăutăţit din această vară.

După intervenţia chirurgicală la o clinică americană din Turcia, Costel Topcian dădea semne de însănătoşire, spun apropiaţii lui. După această cumpănă, revenise în politică, la începutul lunii ianuarie 2011 cu o mişcare surprinzătoare pentru mulţi, anume trecerea de la PSD, partid pe listele căruia fusese ales viceprimar, la PNL.

Ultima activitate pe scena politică a fost la ultimele alegeri generale, când Costel Topcian a candidat la uninominalul pentru Senat, a câştigat colegiul, cu 21.500 de voturi, dar la redistribuire, mandatul i-a fost acordat pedelistului Viorel Constantinescu. 

Fostul viceprimar din mandatul 2000 - 2004, Costel Topcian, s-a născut în anul1960, la Moineşti, Bacău. A terminat Institutul Politehnic Gheorghe Asachi din Iaşi, în 1985, iar în 2003 a obţinut doctoratul la Academia de Studii Economice Bucureşti. Era posesor al brevetului de ''Luptător cu Merite Deosebite" al Revoluţiei din 1989.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite