Ruşinea Buzăului: Sala Sporturilor are o culoare ţipătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Sporturilor
Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Buzău poartă numele handbalistului Romeo Iamandi. În această locaţie se desfăşoară zeci de competiţii şi întâlniri de handbal,volei sau tenis de masă.

Sala Sporturilor se află în Parcul Tineretului şi se întinde pe o suprafaţă destul de mare. În ultimii ani a avut parte de lucrări de renovare, însă numai în interior, ceea ce a făcut ca numărul competiţiilor care se desfăşoară aici să crească. Imaginea sa exterioară este neschimbată de ani de zile din cauza lipsei de fonduri.

„Sala Sporturilor este foarte mare ca volum, însă nu te inspiră deloc. Ar avea nevoie de ceva schimbări şi poate ar arăta mai bine. Dezavantajul său major este culoarea, un verde cam ţipător", ne-a declarat Bogdan Lfter, artist plastic. Faţada Sălii Sporturilor este vopsită în alb şi verde, iar de câtva timp au fost aplicate mai multe postere publicitare.

„Este o clădire veche care cred că ar fi meritat nişte schimbări, mai ales că a găzduit tot felul de competiţii. Au venit la noi şi sportivi din alte ţări şi nu cred că au plecat cu o părere prea bună despre sală", ne-a spus Andrei Ionescu, un buzoian de 31 de ani.

Sala Sporturilor din Buzău poartă numele fostului arbitru de handbal Romeo Iamandi, cel care mai mulţi ani a fost observator al Federaţiei Europene de Handbal. Acesta s-a stins din viaţă la vârsta de 58 de ani în urma unui infarct.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite