Ruşinea Buzăului: Centrul de Afaceri,o clădire modernă,dar anostă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul centru de afaceri din Buzău a fost inaugurat în urmă cu mai puţin de un an şi a avut ca scop atragerea de noi investitori , dar şi crearea de noi locuri de muncă.

Potrivit datelor Eximprod Grup care a investit în acest centru, construcţia are o suprafaţă de 4.600 de metri pătraţi, are opt nivele şi dispune de un centru de conferinţe de 150 de metri pătraţi. Pentru construcţia acesteia a fost nevoie de o investiţie de 10 milioane de euro.

„Buzău Business Center este o clădire modernă, însă este una rece, puţin nefamiliară, neumană. Totuşi, este interesantă şi foloseşte funcţionalităţii", ne-a declarat Bogdan Lefter, artist plastic.
Clădirea realizată mai mult din sticlă se află în centrul oraşului şi nu poate rămâne neobservată de către trecători. „Eu nici nu prea am ştiut ce este în clădirea asta, când am văzut-o finalizată am crezut că este vreo instituţie. Este o clădire frumoasă, dar parcă e prea mare", ne-a spus Marcela Zaharia, o buzoiancă de 45 de ani. În Buzău Business Center îşi au deja sediul Banca Transilvania şi Petrom.

„Eu stau mai mult la Bucureşti că sunt studentă acolo, dar când am văzut clădirea numai din sticlă, mi-a plăcut foarte mult. Este şi modernă şi frumoasă", ne-a zis Miruna de 21 de ani. Centrul de Afaceri buzoian dispune de dotări de ultimă generaţie: sisteme integrate de climatizare şi iluminat sau linii de comunicaţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite